søndag 27. april 2014

Litt Tender Loving Care på terrassen


Hei og hopp på alle :-) 
Her kooooses det i fullt monn  på terrassen om dagen!
I dette strålende været vi har for tiden må man jo bare suge til seg solstrålene og nyte livet :-)))


Terrassen min så ikke pen ut etter en lang vinter, så nå er det på tide med en skikkelig oppryddning og  en plan over hvordan jeg skal ha det der ute. Siden jeg nå bor i en liten leilighet med begrenset uterom, og siden jeg eeeeelsker blomster og planter av alle slag,  ønsker jeg å få plass til mest mulig på den lille plassen. Da er det desto mer viktig å greie å begrense seg i forhold til for mange farger, sorter og materialer som brukes for at det ikke skal se overfylt og kaotisk ut.
I fjor kjøpte jeg svarte hagestoler, og planen er å holde det meste i svart og grått. Høres litt trist og lite sommerlig ut kanskje, men sort er virkelig sååå flott som bakgrunn for fargerike blomster og planter! 
Derfor måtte dette hvite, rustne bordet oppdateres litt. Etter å ha stått ute i vær og vind noen år, så det ikke særlig pent ut.....rustent og slitt stakkars. Bordet ble grundig vasket med husrens og den verste rusten på understellet ble pusset av med et grovt sandpapir. Bordplaten ble pusset lett før alt fikk to strøk med svart bengalack.

....og sånn ble det etter litt kjærlig omsorg:-) Det ble sååååå mye bedre, og passet også bedre inn med det andre nå som det er svart. Nå matcher de stolene og pottene, og nå er det bare å slippe blomstergleden løs!

 Carpe Diem
og klem fra meg


Ingen kommentarer: