onsdag 25. juni 2014

Fyller 50 bare en gang...... Del1
.....og vi rigger oss til i telt for anledningen.

 Jeg rundet altså de 50 på fredagen den 20. juni. Med blandede følelser hadde jeg bestemt meg for å ha en skikkelig feiring for en gang skyld, og hagen hos modern ble festarena og teltplass:-)Vi leide partytelt med stoler og bord og sterke karer kom å rigget det til dagen før festen. Som dere kan se var det sol dagen før dagen, og det har det stort sett vært  her på østlandet i mer eller mindre to måneder i strekk.....Snuppelura tar ansvar og får satt opp matteltet :-)


 

Silkerosetter og vimpelgirlandere var laget i forkant. 
Vimplene er laget i Scrappeark som jeg  håndplukket i forskjellige mønster og vintagefarger. Temaet for pynten og dekkingen var vintageinspirert...det måtte jo matche at denne dama skulle bli "vintage" innen dagen var omme... ;-)
Jubilanten i dyp konsentrasjon... dekorasjonene er snart i boks.
Hektisk aktivitet på dagen, før gjestene kommer...
 
Plutselig var det helt tomt for Peoner over alt! Krise!!
Snuppelura ble i all hast sendt til IKEA for å hamstre siste rest av litt slitene Peonbuketter. Yess, det ordnet seg :-)
 
 


Bordet ble dekket med tre forskjellige serviser fra 50-60 tallet. Et småblomstret, et med roser, og et hvitt med gullkanter. Vi brukte også umake glass, og fat, boller og krukker ble også holdt i vintagestil, men rasket sammen herfra og derfra.

 

Girlandere, lysranker fra ikea, og silkerosettene gjorde susen i det hvite, kjedelige teltet :-)Nå kommer snart gjestene, og frua har fått på seg finstasen :-)
Er det sommerfest, så er det sommerfes!
 Hvem skulle tro at dette antrekket skulle ha vært byttet ut med et vinterantrekk i løpet av kvelden...

Mugger og krystallboller ble fyllt til randen av vakre Peoner og litt grønt...
Var i Sverige før i uka å kjøpte snop i matchende farger...
....og litt drikke :-)


Der er vi i mål !
Et lite pust i bakken før gjestene kommer :-)

Del 2 av denne sommerfestføljetongen kommer plutselig her på bloggen ;-)


So long så lenge, og ha det så fint!

KLEM


2 kommentarer:

livingvilla sa...

Har du sett - så fint du steller til fest! Gratulerer så mye med dagen din!! Ser ut som dette blit en riktig trivelig feiring! : ) Kos deg og nyt dagen!
Klem fra Vera

Silkeline sa...

Takk Vera :-) Ikke bare bare å bli 50 tydeligvis....har ligget med lungebetennelse siden... :-( Begynner å bli bedre nå heldigvis :-))) Klem til deg