tirsdag 20. august 2013

Sommer på hell
  

 Det har vært en nydelig, solrik dag igjen her på østlandet, og morgenteen ble inntatt på terrassen med det trofaste hekletøyet på slep. Katten kom å holdt meg med selskap og turnet rundt på gelenderet på jakt etter en humle som dristet seg forbi :-)


Nye prosjekter blir planlagt og ført opp på Slagplanlista.
Den begynner forøvrig å bli ganske lang nå, så det skorter ikke på planer... det er vel mer tid og krefter det kommer an på. Jaja, halve morroa er jo å planlegge...


  


 Det gjelder å nyte de fine sommerdagene så lenge som mulig. Blomstringen på terrassen er ikke helt på sitt beste....men enhver grønne og fargerike tust pynter opp i tilværelsen. Frosken står som vanlig klar med prinsekronen sin på og bare venter på å få det avgjørende kysset ;-) Håper det er flere av dere som koser seg og nyter siste rest av sommer.  Katten, frosken og jeg nyter ihvertfall en rolig morgenstund i sola :-)

Enjoy LIFE with PASSION.
 RELAX and be COOL
:-)2 kommentarer:

Hulda sa...

Et koselig innlegg fra deg, både i bilder og ord. Kan skjønne at du koser deg, og man må nyte sensommerdagene. Huff, jeg blir så trist når jeg tenker på at sommeren snart er over.

Så fin kjole du viste under, fint med blomstene på også. :)

Randell sa...

Great!