lørdag 26. mars 2016

Påskelunsj


Påskeaften her, og jeg er bare en snartur innom for å dele oppskriften på disse glutenfrie og proteinrike havrerundstykkene med dere.

De er saftige og gode og best av alt fri for gluten og gjær. For oss med allergier, intoleranser og sarte mager er denne oppskriften gull:)


KJAPPE RUNDSTYKKER:

250 gr. havremel
3 dl. vann
100 gr. kesam
1/2 banan
1 egg
1.5 ts.bakepulver
en dæsj salt
1ss fiberhusk

1 egg til pensling

Bland det tørre og det våte først hver for seg. 
*  Bland deretter alt og rør godt. 
*  La deigen hvile litt, og rør enda litt før de formes på et stekebrett.
Deigen skal være seig og klebrig. TIPS: Ta litt olje på hendene før du former en ball.
*  Pensle med egg
*  Stekes på 180 grader
20-30 min.

Kan fryses og porsjoneres:)


Bon Apetit!


Perfekt til Påskelunsjen eller til hyttefrokosten:)

Ha en fortsatt herlig Påske da!
Her koses det:)



3 kommentarer:

Skogmannen sa...

Dette må jeg virkelig si så delikat ut. Ikke kan damen både sy og strikke, her er sannelig også den nydeligste lunch kreert - jeg er imponert. :-)

Silkeline sa...

Hei der kjære Skogmann:)

Takk for godord:)))
Ja, lunsjen er servert....og strikking, sying og rydding er på gang....dog med en million pauser innimellom. T.T.T...(ting tar tid)

Silkeline sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.