torsdag 15. august 2013

Nytt prosjekt


 Jeg har hodet fullt av ideer om dagen.... nesten litt for mye av det gode. Det surrer og koker oppi toppen, og problemet er å få satt ideene ut i livet fort nok. Noen som kjenner seg igjen??

Denne fargerike saken skal tilslutt forhåpentligvis bli en jakke. Dette er den første armen, og litt av den andre... Det går ganske fort, så håper å bli ferdig i løpet av helga. ( Muligens litt bråkjekk der altså...;-)

Fine farger, ikke sant?? 
Jeg har for vane å velge de litt trygge dempede naturfargene, men nå trår jeg altså til med hele regnbuen...

Kommer tilbake med bilder når jakka har tatt litt mer form.
Nå er det natta på pusen og meg :-)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :)
Fin blogg du har, første gang jeg besøker den :)
Det blir nok en kjempefin jakke, for et nydelig garn, hvor har du fått kjøpt det?
Stikker nok innom bloggen din flere ganger :)
Hilsen Elisabeth :)

Timotei sa...

Det kommer nok til å bli en flott jakke! Nydelige farger. Kjenner godt til det med mange ideer som surrer oppi hodet ja. Noen ganger er det så overveldende at jeg ikke får gjort noen ting gav det. Vet liksom ikke hvor en skal begynne :)

Silkeline sa...

Så hyggelig Elisabeth:-) Du er velkommen innom her når som helst! Garnet er fra butikken familien driver (jeg kan formidle garnet videre om ønskelig).....du finner oss på FB om du søker på Veslestua:-)
Ha en flott dag

Silkeline sa...

Er likedan her Timotei. Det blir så mye oppi hodet at jeg blir litt handlingslammet. Skriver lister og noterer ideer så fort de dukker opp, ellers forsvinner de igjen :-)

Anonym sa...

Hei :)
Nå liker jeg siden på facebook ;)
Fant ikke garnet der, hvordan kan man bestille? Har du pris på dette garnet?
God helg hilsen Elisabeth :)

Silkeline sa...

Hei Igjen Elisabeth. Så hyggelig at du liker Veslestua :-))) garner koster kr. 45,- og du kan godt bestille gjennom meg om du vil sende en meg en mail på: silkeline1@hotmail.com
God helg til deg også:-)))